JO VALLY

In de jaren ’70 zette Jo Vally zijn eerste bescheiden stappen in de muziekwereld. Samen met een paar vrienden richtte hij het groepje The Dreamband op, waarmee hij zo nu en dan optrad in eigen regio.

Niet veel later kwam hij Rik Vervecken van artiestenbureau VAK tegen. Vervecken beloofde van Jo een ster te maken. Er kwamen een aantal singeltjes op de markt onder de naam Valli Low, de artiestennaam die later werd veranderd in Jo Vally.

<< Officiële website >>

 


DIMI ZINGT HAZES

Dimi Reynaert, in 1976 geboren in Oudenaarde, met roots in Heurne.

Reeds op jonge leeftijd maakte ik kennis met het repertoire van mijn grote idool en voorbeeld, André Hazes.

Mijn podiumervaring dateert ook al van vele jaren terug, waar ik als jonge gast het nummer ‘Ik meen het’ playbackte tijdens verschillende wedstrijden.

Naast de liedjes van André Hazes, playbackte ik ook nummers van Elvis Presley, en zorgde ik voor de vrolijke noot met een imitatie van Corry Van Gorp, dit steeds met de op maat gemaakte outfits om het geheel af te maken.

Met ouder worden, waagde ik mij af en toe al eens aan een live-versie van een liedje van André Hazes. Ik kreeg daar steeds goede reacties op. Zo is de microbe om op de planken te staan, gegroeid.

De mond- aan mondreclame bracht de trein op gang. Op die manier krijg ik steeds meer aanvragen voor optredens, waarbij ik steeds het beste van mezelf geef.

Ik hoop zo om de mensen te entertainen en hun een leuke avond te bezorgen.

<< Officiële website >>


STEVE TIELENS

Steve Tielens (° 25 april 1971), de sympathieke charmezanger uit Boom, is een geboren ambiancemaker en entertainer pur sang, een sfeermaker die als geen ander een volksfeest bouwt. Op jonge leeftijd heeft hij de smaak al te pakken, namelijk in de horecazaak van zijn ouders ontpopt Steve zich als een graag geziene amateur-DJ. Week na week staat de tent op zijn kop.

 


DE ROMEO’S

De Romeo’s is een Vlaamse muziekgroep, bestaande uit Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. De groep brengt een Nederlandstalige mix van eigen nummers, covers en hit-medleys.

De basis van De Romeo’s werd gelegd in 2003, toen de succesvolle musical Romeo en Julia, van Haat tot Liefde door Vlaanderen toerde.

<< Officiële website >>


CHRISTOFF

Op 12-jarige leeftijd nam Christoff zanglessen en zong hij in het kerkkoor van Hemelrijk. Op zijn vijftiende deed hij mee aan het VTM-programma Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. Christoff volgde tot zijn zestiende jaar onderwijs aan het IKSO van Denderleeuw. In 1993 nam hij deel aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival, met het nummer Zend een S.O.S.. In 2002 deed hij weer mee met Op naar de top.

Sinds september 2012 presenteert Christoff op zondagmiddag de nieuw leven ingeblazen versie van de Vlaamse top 10 op Radio 2.

Christoff werd in Vlaanderen viermaal onderscheiden met een MIA in de categorie “Vlaams populair”. Dit gebeurde in 2011, 2013, 2014 en 2016. Op de “Annes Vlaamse Muziek Awards” won hij in 2012 en 2013 de prijs voor “beste mannelijke artiest-schlager”.

<< Officiële website >>


SWOOP


Zanger Filip D’haeze en zijn SWOOP girls zijn de ‘ambiancegroep’ van Vlaanderen.
Met hun enthousiasme zetten ze iedere feesttent op hun kop! ‘Country Roads’, ‘Cowboys en indianen’, ‘Klein cafĂ© aan de haven’, ‘Speedy Gonzales’
 en nog veel meer hits passeren de revue waarbij de SWOOP-girls maar ook het publiek niet bij kunnen stilzitten.

<< Officiële website >>