• 0475/51.64.54
  • tickets@kovt.be
  • De Qubus Oudenaarde

LUC STEENO

Luc Steeno begon zijn zangcarrière halverwege de jaren tachtig, toen hij als imitator van Will Tura deelnam aan diverse soundmixwedstrijden. Hij kreeg een platencontract aangeboden en bracht in 1986 zijn eerste single uit: Hoe lang blijft liefde duren?. Het nummer, dat gecomponeerd werd door Will Tura, werd echter geen hit. In 1989 verscheen de single Ik mis je elke dag, een vertaling van het Duitstalige nummer Ich brauch’ dich jeden Tag van Jean Frankfurter. Met de originele versie had Andy Borg eerder al succes gehad.

<< Officiële website >>

SERGIO

Op de middelbare school begon hij al met entertainen. Zijn eerste plaat werd in 1988 uitgebracht. In de zomer van 1989 was hij Vlaamse Supertip in de zomeruitzending van Tien om te Zien in Blankenberge met het liedje In de sterren staat geschreven, een bewerking van het lied Elle voulait qu’on l’appelle Venisevan Julien Clerc. Hij werd nadien vooral bekend als de mannelijke helft van het duo “Taste of Joy” met zangeres Sandy, de latere Xandee. Ze brachten meerdere singles en albums uit. Later veranderden ze hun naam in Touch of Joy en behaalden daarna ook internationale successen.

<< Officiële website >>

TIELENS & D’HAEZE

 

Steve Tielens en Filip D’Haeze, twee entertainers die samen de glazen vullen. Want een nieuw après-ski duo is geboren.

EVELINE CANNOOT

Als kind leerde Cannoot dwarsfluit en tenorsaxofoon spelen. Toen ze 15 jaar oud was speelde ze de hoofdrol in de schoolmusical De Rattenvanger. Dit beviel haar zo dat ze nadien ‘woord en drama’ studeerde tijdens haar laatste twee jaren humaniora. Ze acteerde in die periode voornamelijk als figurant en als actrice in kortfilms van filmstudenten. Cannoot werk als presentatrice bij MENT TV

<< Officiële website >>

SWOOP


Zanger Filip D’haeze en zijn SWOOP girls zijn de ‘ambiancegroep’ van Vlaanderen.
Met hun enthousiasme zetten ze iedere feesttent op hun kop! ‘Country Roads’, ‘Cowboys en indianen’, ‘Klein café aan de haven’, ‘Speedy Gonzales’… en nog veel meer hits passeren de revue waarbij de SWOOP-girls maar ook het publiek niet bij kunnen stilzitten.

<< Officiële website >>

 

 

DIMI ZINGT HAZES

Ik ben Dimi Reynaert, in 1976 geboren in Oudenaarde, met roots in Heurne.

Reeds op jonge leeftijd maakte ik kennis met het repertoire van mijn grote idool en voorbeeld, André Hazes. Mijn podiumervaring dateert ook al van vele jaren terug, waar ik als jonge gast het nummer ‘Ik meen het’ playbackte tijdens verschillende wedstrijden.

Naast de liedjes van André Hazes, playbackte ik ook nummers van Elvis Presley, en zorgde ik voor de vrolijke noot met een imitatie van Corry Van Gorp, dit steeds met de op maat gemaakte outfits om het geheel af te maken. Met ouder worden, waagde ik mij af en toe al eens aan een live-versie van een liedje van André Hazes. Ik kreeg daar steeds goede reacties op. Zo is de microbe om op de planken te staan, gegroeid. De mond- aan mondreclame bracht de trein op gang. Op die manier krijg ik steeds meer aanvragen voor optredens, waarbij ik steeds het beste van mezelf geef.

Ik hoop zo om de mensen te entertainen en hun een leuke avond te bezorgen.

<< Officiële website>>

©Copyright www.kovt.be