Artiesten

SWOOP


Zanger Filip D’haeze en zijn SWOOP girls zijn de ‘ambiancegroep’ van Vlaanderen.
Met hun enthousiasme zetten ze iedere feesttent op hun kop! ‘Country Roads’, ‘Cowboys en indianen’, ‘Klein cafĂ© aan de haven’, ‘Speedy Gonzales’
 en nog veel meer hits passeren de revue waarbij de SWOOP-girls maar ook het publiek niet bij kunnen stilzitten.

<< Officiële website >>

 

 

 

KYTHANA

Kythana D’haeze heeft het van geen vreemde. Ze is bekend als dochter van Filip D’haeze en zijn eveneens bekende vrouw Nathalie Taling. Net als haar ouders houdt Kythana enorm van zingen en dansen. Ze stond reeds samen met Danny Fabry op het podium en scoorde met het succesvolle nummer ‘Wie had dat ooit gedacht’ . Dankzij dit prachtige nummer werd ze al vrij snel de nieuwe Sylvie Melody genoemd.

<< Officiële Facebook-pagina>>

 

 

 

 

 

SAM GOORIS

In 1989 werd de toen zestienjarige Gooris Belgisch kampioen Soundmix met een imitatie van Shakin’ Stevens. Zijn echte debuut in de muziekwereld begon na de oprichting van VTM. Hij kwam in aanraking met Jack Rivers, een manager die onder meer al Wendy Van Wanten en Jo Vally een platencontract aanbood.

<< Officiële website>>

 

 

 

JOHAN VEUGELERS

In 2006 wordt Johan wereldkampioen op het Wereld Muziek Concour te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie. Bij de muziekschool te Weert en bij Kreato te Thorn heeft hij o.a het A,B en C diploma slagwerk gehaald en een opleiding als instructeur gevolgd.

<< Officiële website>>

 

 

 

 

 

 

WILLY SOMMERS

Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Een halve eeuw, 50 jaar geleden al, maakt Zeven anjers, zeven rozen een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carriĂšre uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon.

<< Officiële website>>

 

 

 

 

 

2 FABIOLA

2 Fabiola is een eurodance-project dat in 1991 werd opgericht door Pat Krimson (Patrick Claesen) en Olivier Adams. 2 Fabiola was het meest succesvol in de midjaren 90 van twintigste eeuw. De naam is een verwijzing naar koningin Fabiola van België. Al eerder had Pat Krimson met Leopold 3 inspiratie voor een naam gezocht bij het koningshuis.

<< Officiële website>>

 

 

 

 

DIMI ZINGT HAZES

Ik ben Dimi Reynaert, in 1976 geboren in Oudenaarde, met roots in Heurne.

Reeds op jonge leeftijd maakte ik kennis met het repertoire van mijn grote idool en voorbeeld, AndrĂ© Hazes. Mijn podiumervaring dateert ook al van vele jaren terug, waar ik als jonge gast het nummer ‘Ik meen het’ playbackte tijdens verschillende wedstrijden.

Naast de liedjes van André Hazes, playbackte ik ook nummers van Elvis Presley, en zorgde ik voor de vrolijke noot met een imitatie van Corry Van Gorp, dit steeds met de op maat gemaakte outfits om het geheel af te maken. Met ouder worden, waagde ik mij af en toe al eens aan een live-versie van een liedje van André Hazes. Ik kreeg daar steeds goede reacties op. Zo is de microbe om op de planken te staan, gegroeid. De mond- aan mondreclame bracht de trein op gang. Op die manier krijg ik steeds meer aanvragen voor optredens, waarbij ik steeds het beste van mezelf geef.

Ik hoop zo om de mensen te entertainen en hun een leuke avond te bezorgen.

<< Officiële website>>