DIMI ZINGT HAZES

Dimi zingt de mooiste pareltjes van André Hazes!

<< Facebook-pagina >>


GARRY HAGGER

Garry werd als Gert Vanderhaeghe geboren in Tielrode (Temse) op 29 april 1963. Al jong toonde Gert interesse voor de muziek. Hij werd trommelaar, worstelde met notenleer en koos als instrument de trompet. Amper 13 jaar en Garry brengt met zijn orkest ‘Poker’ nummers van The Beatles, Abba enz…

<< Officiële website >>

 

 


BART KAËLL

Bart Kaëll werd geboren als Bart Gijselinck op 2 augustus 1960 te Oudenaarde en bracht er zijn kinderjaren en jeugd door in de veilige omgeving van Ename.
Tot zijn 16 jaar doorliep Bart de scholen in zijn geboortestreek.

Snel werd duidelijk dat Bart een passie had voor tekenen en muziek. Daarom volgde hij ook notenleer en gitaarlessen in de Stedelijke muziekschool van Oudenaarde, en later ook avondlessen “publiciteitstekenen” aan de Academie van Maagdendale.

Op het college wilde het niet zo lukken omdat Bart meer voelde voor een artistieke opleiding tekenen en schilderen, en hij trok naar Sint-Lucas in Gent.
Maar de muziekmicrobe liet hem niet los. Dus na het beëindigen van zijn middelbare studies werd hij, na een streng ingangsexamen, aangenomen als student aan het Herman Teirlinckinstituut te Antwerpen en leerde Bart heel wat uit het showbissvak.
Maar de eerste echte ervaring deed hij op in de kustshows van de Nationale Loterij.

<< Officiële website >>


DE ROMEO’S


De Romeo’s is een Vlaamse muziekgroep, bestaande uit Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. De groep brengt een Nederlandstalige mix van eigen nummers, covers en hit-medleys.

De basis van De Romeo’s werd gelegd in 2003, toen de succesvolle musical Romeo en Julia, van Haat tot Liefde door Vlaanderen toerde.

<< Officiële website >>


CHRISTOFF

Op 12-jarige leeftijd nam Christoff zanglessen en zong hij in het kerkkoor van Hemelrijk. Op zijn vijftiende deed hij mee aan het VTM-programma Soundmixshow met het nummer Voor jou van Luc Steeno. Christoff volgde tot zijn zestiende jaar onderwijs aan het IKSO van Denderleeuw. In 1993 nam hij deel aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival, met het nummer Zend een S.O.S.. In 2002 deed hij weer mee met Op naar de top.

Sinds september 2012 presenteert Christoff op zondagmiddag de nieuw leven ingeblazen versie van de Vlaamse top 10 op Radio 2.

Christoff werd in Vlaanderen viermaal onderscheiden met een MIA in de categorie “Vlaams populair”. Dit gebeurde in 2011, 2013, 2014 en 2016. Op de “Annes Vlaamse Muziek Awards” won hij in 2012 en 2013 de prijs voor “beste mannelijke artiest-schlager”.

<< Officiële website >>


SWOOP


Zanger Filip D’haeze en zijn SWOOP girls zijn de ‘ambiancegroep’ van Vlaanderen.

Met hun enthousiasme zetten ze iedere feesttent op hun kop! ‘Country Roads’, ‘Cowboys en indianen’, ‘Klein café aan de haven’, ‘Speedy Gonzales’… en nog veel meer hits passeren de revue waarbij de SWOOP-girls maar ook het publiek niet bij kunnen stilzitten.

<< Officiële website >>