Nieuws

KOVT 2022 Coronaproof

De organisatie van Kwik op volle toeren volgt het laatste nieuws i.v.m. de coronamaatregelen. Breng je mondmasker mee en blijf thuis als je positief test of je ziek voelt.

Om toegang te krijgen tot het evenement zal je je persoonlijk Covid Safe Ticket moeten tonen aan de ingang. Alle info staat op www.covidsafe.be

WAT IS HET COVID SAFE TICKET?
Anders dan het Europese coronacertificaat, dat reizen binnen de EU regelt, is het Covid Safe Ticket specifiek bedoeld om toegang te krijgen tot evenementen zonder dat je een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand moet houden. Het CST is alleen geldig in België.

Het Covid Safe Ticket is identiek aan het Europees Coronacertificaat. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

Op technisch vlak zijn het Covid Safe Ticket en het Europees coronacertificaat identiek. Beide werken met een QR-code, die automatisch op je smartphone verschijnt via de CovidSafeBE-app.

HOE WORDT HET COVID SAFE TICKET GECONTROLEERD?
Het scannen van het CST gebeurt via de COVIDscanBE-applicatie die je gratis kunt downloaden.

Het CST is persoonlijk: de organisator moet ook de identiteit van de eigenaar controleren. De controles van het CST en de identiteit moeten gebeuren door:

  • de personen die instaan voor de toegangscontrole van het evenement. Dat kunnen ook stewards zijn voor zover ze instaan voor de toegangscontrole;
  • het personeel van een bewakingsonderneming of interne bewakingsdienst.

Bij het scannen van jouw certificaat moet je ook een identiteitsbewijs kunnen voorleggen. Zo kan de organisator controleren of het CST dat je toont van jou persoonlijk is. Dat bewijs moet een identiteitsdocument zijn. Een rijbewijs mag ook.

Bij het scannen van jouw CST op een evenement worden geen gezondheidsgegevens gedeeld met de organisator of bewakingsfirma. Zij krijgen enkel jouw naam, voornaam en geboortedatum te zien, en of het certificaat voldoet aan de vereisten om binnen te mogen (bv. of het nog geldig is).

Visuele update website

Er zijn enkele grafische updates uitgevoerd aan de website om de leesbaarheid te verhogen. Indien er opmerkingen zijn, dan horen we het graag..

Programma KOVT 2022

PROGRAMMA

18u00 start VIP arrangement

20u30 Dimi zingt Hazes

21u10 Steve Tielens

21u 50 Jo Vally

22u30 pauze

23u00 De Romeo’s

23u40 Christoff

00u20 Swoop

Presentatie door Christof Chapsis, gekend van Ment TV & FamilyRadio!

KOVT 2021 uitgesteld naar 2022

Hallo iedereen,
Voor de 3Ă© maal moeten wij minder leuk nieuws melden en onze organisatie annuleren.
Ons schlagerfestival kan niet doorgaan omwille van Covid 19 op 8 mei 2021.
Omdat wij vrezen dat uitwijken naar het najaar geen oplossing zal bieden hebben we een nieuwe datum geprikt begin 2022.
Vier van de zes artiesten liggen reeds vast. CHRISTOFF, DIMI ZINGT HAZES, SWOOP en DE ROMEO’S staan alvast op de line-up.
Alle reservaties blijven gelden !
Ook wij hadden het liever anders gezien 🙁
Corona heeft echter nog steeds een grote invloed op ons leven. Feesten en fuiven zullen jammer genoeg pas terug mogen nadat de pandemie volledig bestreden is.

KOVT Corona proof gaat niet door

Kwik op Corona toeren GAAT NIET DOOR!
De jongste verscherpte maatregelen dwingen ons hier toe. Een activiteit zonder verkoop van drank en of eten is organisatorisch sowieso verlieslatend. De mensen die reeds kaarten hebben gereserveerd en betaald hebben zullen hun centen terug gestort krijgen.
Mensen die betaald hebben voor het oorspronkelijke festival dat zou doorgaan in mei behouden hun voucher voor mei 2021.
Tot betere tijden, denk aan jullie gezondheid

KOVT 2020 – Corona proof

KWIK OP VOLLE TOEREN 2020 = KWIK OP CORONATOEREN 12/12/2020

Het verduivelde Corona beest heeft er voor gezorgd dat we tot 3 maal toe KWIK OP VOLLE TOEREN ON PINK 2020 moesten verplaatsen en ten slotte annuleren.

Ons team heeft echter niet snel op
Zodra we een opening vonden hebben we de koppen terug bij elkaar gestoken.
Op 12/12/2020 zullen we in De Qubus te Oudenaarde KWIK OP CORONATOEREN organiseren.
Weliswaar Corona proof en volledig volgens de opgelegde maatregelen.

Wat mag je verwachten?

Op zaterdagmiddag starten we om 15u00 met een geurende koffie en een uitgebreid sneukelbord met o.a. Chocomousse met espuma van amandel, CrĂšme brulĂ©e. Panna cotta met aroma van vanille, soepje van rode vruchten, botercake en amandelcake, rijstpap met coulis van exotisch fruit, divers snoepgoed en “Jules Destrooper” koekjes.

De show vangt aan om 15u30 en eindigt omstreeks 18u15. Achtereenvolgens treden op voor u:
DIMI zingt HAZES
DANNY FABRY
EVELINE CANNOOT
MICHAEL LANZO

Het avondprogramma begint om 19u15. U kan aanschuiven aan het diner verzorgd door top-traiteur Outré. We serveren Roulade van parelhoen, ganzenlever en breydelspek, zalf van knolselder, gebraiseerd witloof, jus van pomerolwijn. Een lekker dessert, apflestrudel met vanille-bourbonijs maakt het compleet.
De avondshow start om 20u15 en eindigt omstreeks 23u00. Treden op:
DIMI zingt HAZES
DANNY FABRY
EVELINE CANNOOT
LUC STEENO.

Opgelet: op beide shows mogen we maar 200 zittende aanwezigen ontvangen; snel reserveren is dus de boodschap. Kaarten zijn te bekomen vanaf oktober, via mail kan je nu reeds reserveren: mario.ronsse@telenet.be.
Kostprijs: namiddag €30 / avond €50